Vals spel

Vals spel is het vijfde deel van de politieserie over bureau Bermhoven, waarin rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld onder de bezielende leiding van hun chef Ben van Gelen allerlei duistere zaken oplossen.

Rockcafé Dream On is een begrip in Bermhoven. Ook rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld komen er graag. Toch zijn niet alle omwonenden gecharmeerd van het café van Karel en Anja Netter. Conservatieve bewoners uiten via sociale media en ingezonden brieven hun ongenoegen over de muziekkroeg. Er volgen zelfs bedreigingen tegen wethouders en de gemeenteraad om het café weg te krijgen.

Dan wordt Anja Netter vermoord. Heeft een van haar tegenstanders haar gewelddadige dood op zijn geweten? Of was er een hoogoplopend conflict met een klant?

Marieke en Robin werken samen met het team van De Diamant dag en nacht aan het oplossen van de moord. Dat terwijl ze zich ook nog moeten buigen over een noodlottig ongeval in een verzorgingshuis, waarbij Tinie Raaimakers om het leven komt. De bejaarde man had een opvallende interesse voor een vroegere vermissingszaak. Hoe meer Marieke en Robin in zijn verleden duiken, hoe meer ze ontdekken dat zijn dood niet zo plotseling is als het lijkt…

ISBN 978-94-6328-422-6 | Bestel het boek hier

Advertentie