Die ene nacht

Die ene nacht is het vierde deel van een politieserie over bureau Bermhoven, waarin rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld onder de bezielende leiding van hun chef Ben van Gelen allerlei duistere zaken oplossen.

Wanneer de achtentwintigjarige Amber Vink dood achter een hotel in Bermhoven wordt aangetroffen, onderzoeken rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld de zaak. Amber zou naar de reünie van haar middelbare school gaan. De edelsmid leek alles mee te hebben in het leven, tot blijkt dat ze een geheim bij zich droeg dat verborgen moest blijven.

Als tijdens het onderzoek een aanslag wordt gepleegd op een van Ambers voormalige studiegenoten en haar gefrustreerde vader zich steeds meer met de zaak bemoeit, moet de politie tot het uiterste gaan om de dader te vinden.

Marco Knauff publiceerde veel verhalen in literaire tijdschriften. Bij de Harland Awards behaalde hij diverse hoge noteringen. Eerder schreef hij Sluiproute, Zwijgplicht, Deadline en Gesloten deuren. In een bundel over De Gouden Eeuw verscheen een verhaal van zijn hand.

ISBN 978-94-6328-293-2

Bestel het boek hier

Advertentie